Antena 3 CNN Actualitate Elevii vor fi așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, neamestecați cu cei din alte clase, la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Elevii vor fi așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, neamestecați cu cei din alte clase, la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Potrivit unei adrese trimise de Ministerul Educației către școli, la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, elevii vor fi așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, neamestecați cu cei din alte clase.

 Elevii vor fi așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, neamestecați cu cei din alte clase, la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    19 Mar 2021   •   10:25

Ministerul Educației revine cu precizări la doar o săptămână după ce a emis procedura pe care unitățile de învățământ trebuie să o aplice în cazul simulărilor, dar în care nu era precizată exact această situație care ține de normele de protecție a sănătății și de distanțarea elevilor. Este vorba despre faptul că elevii din clase diferite de a VIII-a și a XII-a nu pot fi în aceeași clasă la simulare, scrie edupedu.ro.

„Repartizarea candidaților pe săli se va realiza astfel încât elevii să fie așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe clase, fără a amesteca colectivele de elevi”.

Tot prin această procedură sunt transmise și câteva reguli birocratice, unde și cum să fie capsate foile, cum să se pună ștampila pe foi.

Reamintim că probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9:00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8:30.

Calendar Simulare Evaluarea Națională 2021 (pentru clasa a VIII-a)

29 martie 2021 Limba și literatura română – probă scrisă
30 martie 2021 Matematică – probă scrisă
31 martie 2021 Limba și literatura maternă – probă scrisă
16 aprilie 2021 Afișarea rezultatelor

Calendar Simulare BAC 2021 (pentru clasele a XII-a și a XIII-a)

22 martie 2021 Limba și literatura română
23 martie 2021 Examenul obligatoriu al profilului: Matematică sau Istorie
24 martie 2021 Proba la alegere a profilului și specializării
25 martie 2021 Limba și literatura maternă
31 martie 2021 Afișarea rezultatelor

×
Subiecte în articol: simulare bac 2021 Bacalaureat 2021
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close