Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliștii din Sănătate cer sporuri până la 85% pentru personalul care tratează pacienții cu coronaviurs

Sindicaliștii din Sănătate cer sporuri până la 85% pentru personalul care tratează pacienții cu coronaviurs

Reprezentanții sindicatelor din Sănătate cer sporuri între 55% și 85% pentru angajații de specialitate care tratează pacienții cu coronavirus.

Sindicaliștii din Sănătate cer sporuri până la 85% pentru personalul care tratează pacienții cu coronaviurs
Sursa foto: Antena 3
10 Mar 2020   •   19:31

Aceștia i-au adresat un dcument ministrului Sănătății invocând prevederile legale referitoare la personalul care participă efectiv la limitarea unor epidemii deosebit de grave.

Doar marţi şi-au dat demisia de la Institutul ”Matei Balş”patru angajaţi, potrivit adevarul.ro.

”Am depus către cele două Comisii de Sănătate din Parlamentul României un material privind modificarea Legii Salarizării precum şi a Regulamentului de sporuri care ar dă posibilitatea de a rezolva inechităţile din sistem . Din ce ştiu eu, numai astăzi şi-au dat demisia de la Matei Balş 4 salariaţi.  S-au scos posturi la concurs şi nu sunt doritori. Oare de ce? Propunerea Sanitas Bucureşti de modificare a actelor normative menţionate mai sus cred că ar trebui urgent discutată! Acum avem nevoie de susţinerea dumneavoastră, domnilor parlamentari !”, a scris ulterior pe Facebook liderul sindical.
 

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close