Antena 3 CNN Actualitate Singurul exit-poll aprobat de BEC, la ora 21.00, la Antena 3

Singurul exit-poll aprobat de BEC, la ora 21.00, la Antena 3

Singurul exit-poll aprobat de BEC, la ora 21.00, la Antena 3
26 Mai 2019   •   13:50

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Singurul exit-poll aprobat de Biroul Electoral Central va fi prezentat diseară, de la ora 21.00, la Antena 3, într-o ediție specială prezentată de Mihai Gâdea și Răzvan Dumitrescu.

Este vorba despre un exit-poll realizat la nivel național de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) și Grupului de studii socio-comportamentale - Avangarde.

"Rugămintea către cetățeni este să fie deschiși pentru că răspunsurile la chestionarele din fața secțiilor de vot sunt anonimizate, nu există probleme de confidențialitate, nu există nicio șansă pentru cineva să poată depista cum a răspuns o persoană anume.

Au existat anumite campanii în ultima perioadă referitoare la realizarea exit-poll-ului care au dus la o rată a refuzului destul de mare și refuzurile ne îngreunează nouă foarte mult munca în a avea o acuratețe foarte mare. Dar sunt sigur că până la finalul zilei, așa cum am obițnuit cetățenii din această țară vom oferi cele mai corecte și cât mai aproape de datele finale ale BEC-ului", a spus la Antena 3, sociologul Vladimir Ionaș.

 

 

×
Subiecte în articol: alegeri europarlamentare 2019
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close