Antena 3 CNN Actualitate Mesajul sfâșietor al unei victime din Colectiv: "Pentru noi, din păcate, viața s-a oprit în acea seară"

Mesajul sfâșietor al unei victime din Colectiv: "Pentru noi, din păcate, viața s-a oprit în acea seară"

Mesajul sfâșietor al unei victime din Colectiv: "Pentru noi, din păcate, viața s-a oprit în acea seară"
03 Aug 2016   •   21:28

La nouă luni de la tragedia din Colectiv, supraviețuitorii continuă să lupte pentru refacere. Și un sentiment amar e tot mai prezent în sufletul lor.

Iată ce scrie Alexandra Furnea, pe contul său de Facebook:  

"9 luni mai tarziu, o pereche de "aripi" piezise, care inca mai dor. 9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti.

9 luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi.

Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra.

Formatiile canta in continuare in conditii care lasa de dorit.

Ce s-a schimbat dupa Colectiv?

*As vrea sa ii multumesc si Luminitei Pantea, o terapeuta extraordinara care a muncit enorm ca sa ma "repare"...pana cand nu a mai putut sa faca asta, din motive care nu tin de ea", a scris Alexandra Furnea, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei colectiv Facebook interviu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close