Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cine are cele mai mari șanse să fie desemnat Premierul României? - SONDAJ

Sinteza zilei: Cine are cele mai mari șanse să fie desemnat Premierul României? - SONDAJ

Sinteza zilei: Cine are cele mai mari șanse să fie desemnat Premierul României? - SONDAJ
20 Dec 2016   •   21:40

Au mai rămas câteva ore până când Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor merge la Palatul Cotroceni și vor face propunerea de prim-ministru. Mihai Gâdea a propus telespectatorilor ''Sinteza Zilei'' un sondaj de opinie desfășurat pe Facebook.

''Soarta României se decide miercuri. Cu câteva ore înainte de decizia Președintelui și a coaliției de guvernare, cine are șansele cele mai mari să fie Premierul României?'', este întrebarea lui Mihai Gâdea.

Puteți participa la sondaj, AICI.

Telespectatorii Antena 3 și-au putut argumenta votul pe care l-au dat, în cadrul consultării naționale de la ''Sinteza Zilei'', și în direct, în dialog cu Mihai Gâdea.

Iată care a fost rezultatul votului telespectatorilor, până la ora 23.00.

sursa: captură ''Sinteza Zilei''

Cristina, economist București: ''Eu am votat , deși într-adevăr Liviu Dragnea ar fi fost îndreptățit, așa cum s-a spus și nu mai repet eu. Cred că va fi un alt nume, din motivul că atât domnul Dragnea cât și domnul Tăriceanu doresc ca preşedinte să desemneze premierul, să avem guvern şi să trecem la treabă''

Adelin, inginer Sibiu: ''Din punctul meu de vedere, la ora actuală, prim-ministru nu are dreptul să fie nimeni altcineva decât domnul Liviu Dragnea''

Daniel, profesor Drobeta Turnu-Severin: Eu mi-aş dori, şi dacă aş putea să decid eu, aş vrea ca Liviu Dragnea să fie premier.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close