x close

Sinteza zilei: Antena 3 şi Observator, AUR, ARGINT şi BRONZ la New York Festivals

de A.M.P    |    14 Apr 2014   •   21:50

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza zilei", un scurt montaj cu cele mai premiate materiale marca Antena 3 şi Observator, la New York Festivals.

Antena 3 a obţinut 7 medalii la New York Festivals, din cele 10 nominalizări pe care le-a avut. Trei medalii de aur, trei de argint şi una de bronz.

„În premieră cu Carmen Avram" a fost laureată cu două medalii de aur pentru materialul „Lungul drum spre casă" şi cu încă două de argint pentru materialele „Infernul copiilor uitaţi" şi „România otrăvită".

Echipa Observator a primit medalia de aur şi una de argint pentru campania „Copiii nu sunt de vânzare", dar şi medalia de bronz pentru campania „Copiii nu sunt invizibili".

Câştigătorii de la New York Festivals au fost desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.

Din cele 10 nominalizări, Antena 3 a primit 7 premii, o performaţă neatinsă de niciun alt participant.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Citeşte şi:

Veşti BUNE de peste Ocean. Antena3 şi Observator, premiate cu AUR, la New York Festivals!

Mihai Gâdea şi Mircea Badea, prezentatori la Gala New York Festivals. „Am pus in valoare umorul şi ospitalitatea românilor"

Mihai Gâdea: Mi-au dat lacrimile când am văzut că oameni din elita mondială a presei au aplaudat la scenă deschisă Antena 3

Carmen Avram: "Antena 3 a fost o mică vedetă, toată lumea a îndrăgit echipa Antenei 3". Vezi FOTO de la Gala Premiilor New York Festivals

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati