Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Bogdan Teodorescu, despre MARILE GREŞELI ale preşedintelui Băsescu

Sinteza zilei: Bogdan Teodorescu, despre MARILE GREŞELI ale preşedintelui Băsescu

Sinteza zilei: Bogdan Teodorescu, despre MARILE GREŞELI ale preşedintelui Băsescu
14 Noi 2013   •   23:29

Profesorul Bogdan Teodorescu a vorbit, în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", despre cele mai mari greşeli pe care preşedintele Traian Băsescu le-a făcut, începând cu mai 2010, momentul tăierii pensiilor şi salariilor.

"Toate celelalte evenimente sunt anterioare. În acel moment, Traian Băsescu se baza pe un anumit coeficient de încredere, pe un anumit tip de propagandă, pe un anumit tip de dominare a spaţiului public şi pe realitatea că nu făcuse foarte mult rău unei mari mase de cetăţeni, atingându-i la portofel", a declarat Bogdan Teodorescu la Antena 3.

"În acest moment, Traian Băsescu face o greşeala enormă din punctul meu de vedere. În primul rând, are o sumă foarte mare de bani introdusă în joc. Peste un milion de euro. Apoi, vorbim de 400 de hectare de pământ. O suprafaţă teribilă, pentru orice cetăţean din România de neatins. În al treilea rând, vorbim despre intervenţia pe faţă făcuta la directorul C.E.C. pentru a revolva problema. Lucru care, de asemenea, sună rău. Este şi cazul Papici şi , nu în ultimul rând, exact în ziua respectivă, Traian Băsescu este anunţat prin vocea emulului său Lăzăroiu că e candidatul la prim ministru din partea forţelor de dreapta. (...) În momentul de faţă, oricine se poate întreba ce se va întâmpla cu Băsescu dacă scapă iar la putere", a concluzionat Bogdan Teodorescu.



×
Subiecte în articol: Bogdan Teodorescu Sinteza Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close