Antena 3 Actualitate Sinteza zilei. Cine se află în spatele clipului electoral cu Iisus Hristos

Sinteza zilei. Cine se află în spatele clipului electoral cu Iisus Hristos

06 Mai 2019   •   22:21
Sinteza zilei. Cine se află în spatele clipului electoral cu Iisus Hristos

Halucinant! Un partid politic a lansat un clip electoral cu un actor care îl interpretează pe Iisus Hristos în campania anti-PSD.

Cine s-a coborât atât de jos? Ce e în spatele acestei bătăi de joc?

"Mesajul este destul de clar. Se referă la o serie întreagă de lucruri ce sunt subiecte de campanie pentru un anume partid politic. În momentul în care urmărești, de fapt, ceva ce nu e semnat de cineva și asculți retorica îți dai seama pe cine slujește, dincolo de faptul că se folosește imaginea Mântuitorului într-o campanie electorală ceea ce în sine este o chestiune de ofensă pentru foarte mulți din aceasă țară.

Dar ofensa vine la final. Clipul are un punct culminant, iar acel punct culminant este atins de actorul care-l personifică pe Mântuitorul și care spune ce scria pe plăcuțele de înmatriculare suedeze. Să pui în gura actorului care-l joacă pe Mântuitorul acele lucruri îți aduce aminte de cei care au făcut această campanie și care au făcut din acea campanie un soi de luptă împotriva PSD-ului", a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea a prezentat indiciile care conduc la ideea că acest clip electoral a fost realizat de USR.

"Font albastru pe alb... Cine folosește exact aceste caractere, aceste culori, această combinație albastru cu alb. E limpede, o știe toată lumea: o folosește USR-ul, acum într-o alianță cu domnul Cioloș", a adăugat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close