Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Cine se află în spatele clipului electoral cu Iisus Hristos

Sinteza zilei. Cine se află în spatele clipului electoral cu Iisus Hristos

Sinteza zilei. Cine se află în spatele clipului electoral cu Iisus Hristos
06 Mai 2019   •   22:21

Halucinant! Un partid politic a lansat un clip electoral cu un actor care îl interpretează pe Iisus Hristos în campania anti-PSD.

Cine s-a coborât atât de jos? Ce e în spatele acestei bătăi de joc?

"Mesajul este destul de clar. Se referă la o serie întreagă de lucruri ce sunt subiecte de campanie pentru un anume partid politic. În momentul în care urmărești, de fapt, ceva ce nu e semnat de cineva și asculți retorica îți dai seama pe cine slujește, dincolo de faptul că se folosește imaginea Mântuitorului într-o campanie electorală ceea ce în sine este o chestiune de ofensă pentru foarte mulți din aceasă țară.

Dar ofensa vine la final. Clipul are un punct culminant, iar acel punct culminant este atins de actorul care-l personifică pe Mântuitorul și care spune ce scria pe plăcuțele de înmatriculare suedeze. Să pui în gura actorului care-l joacă pe Mântuitorul acele lucruri îți aduce aminte de cei care au făcut această campanie și care au făcut din acea campanie un soi de luptă împotriva PSD-ului", a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea a prezentat indiciile care conduc la ideea că acest clip electoral a fost realizat de USR.

"Font albastru pe alb... Cine folosește exact aceste caractere, aceste culori, această combinație albastru cu alb. E limpede, o știe toată lumea: o folosește USR-ul, acum într-o alianță cu domnul Cioloș", a adăugat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close