Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Dezvăluiri din dosarele în care este implicat agresorul femeii din Nana

Sinteza Zilei. Dezvăluiri din dosarele în care este implicat agresorul femeii din Nana

Sinteza Zilei. Dezvăluiri din dosarele în care este implicat agresorul femeii din Nana
08 Mai 2014   •   23:24

Adina Anghelescu a dezvăluit, în emisiunea Sinteza Zilei, informaţii noi din dosarele în care este implicat agresorul femeii din comuna Nana, Ştefan Fileaţă, care este şi lider PDL în comuna Curcani.

În data de 12.03.2014, Ştefan Fileaţă a fost pus în libertate sub control judiciar de către Judecătoria Târgu Jiu, într-un dosar în care a fost arestat alături de membrii unei reţele de furt de fier vechi, a arătat jurnalista Adina Anghelescu.

"În 18.01.2014, a fost prins săvârşind o altă infracţiune. Împreună cu alte două persoane este acuzat de complicitate la delapidare într-un dosar de pe rolul instanţelor de la Gorj, de la Târgu Jiu. Şi ce să vezi, a stat doar o lună jumătate în arest", a precizat Adina Anghelescu.

Jurnalista a mai dezvăluit că Fileaţă "are o firmă, Euroman se cheamă, care se ocupă cu colectarea deşeurilior şi fierului vechi".

Când l-au eliberat din arest în 2014, magistraţii d
in Târgu Jiu nu au ţinut cont de faptul că Ştefan Fileaţă avea deja o condamnare la doi ani cu suspendare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, incidentul având loc la alegerile din iunie 2012, pentru funcţia de primar al comunei Curcani. În acest dosar, Fileaţă fusese eliberat pe cauţiune, în urma unei cereri făcute de mama sa, Voicu Victoria.

Punerea în libertate a lui Fileaţă, după ce fusese arestat în 2012 pentru scandalul şi distrugerea urnelor din comunna Curcani, a fost posibilă întrucât Tribunalul Călăraşi a respins, în 3.07.2012, recursul procurorilor la decizia de punere în libertate dată de judecătorii Judecatoriei Olteniţa.

Agresorul femeii din comuna Nana, lider PDL în comuna Curcani, Ştefan Fileaţă, a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa pentru lovire şi alte violenţe.




×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close