Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Dovada că Traian Băsescu persecută Antena 3

Sinteza zilei: Dovada că Traian Băsescu persecută Antena 3

Sinteza zilei: Dovada că Traian Băsescu persecută Antena 3
Sursa foto: Foto captura Antena 3
13 Iul 2014   •   22:07

Mihai Gâdea a anunţat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", că îl somează pe preşedintele României, Traian Băsescu, să răspundă dacă tot ceea ce se întâmplă împotriva postului de televiziune Antena 3 şi împotriva lui Dan Voiculescu face parte din "lupta" pe care Băsescu a recunoscut că o poartă cu "Antena 3 şi Victor Ponta"

Un consilier de stat al preşedintelui Traian Băsescu, membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, i-a răspuns vineri lui Mihai Răzvan Ungureanu la scrisoarea deschisă adresată de către acesta şefului statului, arătând că "Domnul preşedinte şi-a asumat să lupte cu Antena 3 şi Victor Ponta până la 21 decembrie".

"Eu înţelesesem din Constituţia României că preşedintele nu se luptă cu nimeni. Este arbitru, este cel care oferă un echilibru în stat. El luptă împotriva unui post de televiziune. De ce, pentru că am difuzat aceste imagini? Din acel moment s-a pornit această furtună care pare să distrugă tot. (...) Doar în ziua în care realmente nu o să putem să vorbim, cum ar fi de exemplu când gura ar fi cu ţărână, atunci nu o să mai difuzăm alte dezvăluiri în ceea ce vă priveşte", a afirmat Mihai Gâdea, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close