Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Elena Udrea, 3 zile la Paris şi în noiembrie 2013. Vezi reacţia şefei DIICOT la fotografiile apărute în presă

Sinteza Zilei: Elena Udrea, 3 zile la Paris şi în noiembrie 2013. Vezi reacţia şefei DIICOT la fotografiile apărute în presă

Sinteza Zilei: Elena Udrea, 3 zile la Paris şi în noiembrie 2013. Vezi reacţia şefei DIICOT la fotografiile apărute în presă
30 Oct 2014   •   22:33

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", mai multe informaţii despre vizitele de lux ale Elenei Udrea la Paris, dar şi un dialog între reporterii Antena 3 cu reprezentanţii hotelului în care aceasta s-a cazat, împreună cu prietenele ei: procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, şi o fostă şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Anamaria Topoliceanu.

Antena 3 a aflat că plimbarea Elenei Udrea alături de şefa DIICOT nu a fost prima vizită la hotelul de lux din centrul capitalei franceze. Udrea a mai stat la aceaşi hotel şi în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, a rezervat o suită pentru două persoane.

"A stat la noi de două ori. O dată anul acesta, o dată anul trecut. Anul acesta a venit în februarie. Februarie 2014. (...) Anul trecut a venit în noiembrie şi a stat tot 3 zile. A avut o cameră junior suite. (...)Rezervarea a fost făcută pentru două persioane dar nu ştiu dacă a şi stat cu cineva sau este doar modul în care rezervarea a fost înregistrată", este declaraţia unui recepţioner al hotelului "Le Bristol", din Paris.

Preţul unei astfel de camere se ridică la 1.600 de euro pe noapte. Ceea ce înseamnă că fiecare plimbare a Elenei Udrea la Paris a costat, doar pentru cazare, aproape 5.000 de euro.

Reacţia şefei DIICOT, Alina Bica, la fotografiile apărute în presă: "Am apărut trăgând pe nas?"


Fotografii cu Elena Udrea, şefa DIICOT, Alina Bica şi cu fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Anamaria Topoliceanu au fost difuzate joi, pe un blog intitulat "Joscenzura2014", aceasta fiind, de altfel, unica postare de pe acest blog.

De asemenea, pe blog au fost publicat şi facturi din timpul şederii la Paris. După ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost şters.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close