Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Elena Udrea, TREI VARIANTE pentru eliberarea sa din arest. Iată care sunt

Sinteza zilei: Elena Udrea, TREI VARIANTE pentru eliberarea sa din arest. Iată care sunt

Sinteza zilei: Elena Udrea, TREI VARIANTE pentru eliberarea sa din arest. Iată care sunt
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2015   •   22:00

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", trei posibile variante pentru eliberarea Elenei Udrea şi plasarea sa sub arest la domiciliu, în dosarul "Microsoft".

Prima variantă este aceea că justiţia din România este cu adevărat independentă, (...) este la maturitate, a afirmat Mihai Gâdea la Antena 3.

Cea de-a doua variantă propusă de Mihai Gâdea este aceea că "tăticul sistemului", prin ieşirea sa la o emisiune televizată, ieri seară, cu o zi înainte de judecarea contestaţiei Elenei Udrea la arestarea preventivă dispusă în 11 februarie, în dosarul "Microsoft", "a negociat cu oameni cheie din sistem şi a obţinut eliberarea ei".

A treia variantă
este aceea că Elena Udrea însăşi şi-a negociat eliberarea din arestul preventiv, folosindu-se de informaţiile pe care le deţine.

Chiar dacă jurnalistul Bogdan Chirieac, invitat în emisiune, a afirmat că nu deţine informaţii pentru a putea înclina balanţa către o variantă sau alta, preşedintintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, şi-a exprimat convingerea că ultimele două variante, combinate, au făcut posibilă eliberarea Elenei Udrea din arest.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close