Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei:Fii la putere! Antena 3, la Poarta Sărutului. Cum au fost primiţi jurnaliştii la Târgu Jiu

Sinteza Zilei:Fii la putere! Antena 3, la Poarta Sărutului. Cum au fost primiţi jurnaliştii la Târgu Jiu

Sinteza Zilei:Fii la putere! Antena 3, la Poarta Sărutului. Cum au fost primiţi jurnaliştii la Târgu Jiu
23 Iun 2015   •   22:31

Adrian Ursu împreună cu mai mulţi jurnalişti Antena 3 au fost prezent la Târgu Jiu alăuri de mai mulţi români care au stat şi în cei 10 ani alături de postul de televiziune. "Numai implicându-te şi fiind activ poţi face să dispară abuzul. Aceşti 10 ani au fost despre abuzuri repetate care s-au abătut peste românia. Fii la putere înseamnă să fii activ. Aici vin foarte mulţi oameni care vor să fie activi." a spus Adrian Ursu. Unii spun că sunt alături de postul de televiziune şi îl urmăresc în fiecare zi. "Au fost două zile extraordinare, dar ce se întâmplă în seara asta este copleşitor. Sunt în jurul nostru sute de oameni care au venit aici la Poarta Sărutului pentru a fi alături de noi. Mulţi au spus 'Adorm cu voi mă trezesc cu voi'." a mai spus realizatorul Antena 3 în ediţia de marţi a emisiunii Sinteza Zilei.

Carmen Avram a vorbit despre valoarea oraşului. "E mare păcat că aici la Târgu Jiu există o avere inestimabilă cu care noi nu facem nimic. Acest oraş ar trebui să fie plin de turişti. Brâncuşi a fost un fenomen internaţional. Noi îl avem aici la câţiva paşi şi nu îl folosim." a spus Carmen Avram.

Denisa Ţicu, prezentatoare la Meteo, l-a întâlnit pe unul dintre elevii de aur ai judeţului. "Este un oraş cu energie extraordinară. Am avut posibilitatea şi bucuria să îl cunosc pe unul dintre elevii de aur ai gorjului. Un tânăr care a perseverat de-alungul anilor pentru a ajunge la performanţe extraordinare. Anul acesta a luat Bacalaureatul cu 10. Merge din toamnă la Cambridge pentru a studia chimia." a povestit Denisa Ţicu.

Mulţi au venit din oraşele apropiate sau din localităţile vecine pentru a îi întâlni pe jurnaliştii Antena 3. Alături de ei a fost şi corespondentul Antena 3 de la Târgu Jiu. "Oamenii au venit în această seară să vă mulţumească şi să arate că sunt alături de Antena 3 care a fost alături de ei" a spus Gabriela Mladin, corespondentul Antena 3 la Târgu-Jiu.

×
Subiecte în articol: Fii la putere Sinteza Zilei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close