Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Fiica monstrului din Caracal rupe tăcerea și îl înfundă pe complicele tatălui său

Sinteza zilei. Fiica monstrului din Caracal rupe tăcerea și îl înfundă pe complicele tatălui său

Sinteza zilei. Fiica monstrului din Caracal rupe tăcerea și îl înfundă pe complicele tatălui său
27 Noi 2019   •   21:51

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT că împreună cu Ștefan Risipiceanu, vecinul său, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a dispărut în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de Dincă.

Citește și: Ce vrea mama Luizei Melencu să-i spună lui Iohannis când va merge la Cotroceni

De asemenea, acesta a mai afirmat că Luiza a fost ținută mai multe zile în casă, adăugând că le-a omorât de furie pe cele două adolescente.

În schimb, Ștefan Risipiceanu nu recunoaște că a violat-o pe Luiza Melencu, subliind că vrea să vadă probleme existente împotriva sa.

În luna august, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, făcea mai multe declarații cel puțin interesante legate de vecinul lui Dincă.

Aceasta a spus că atunci când a trecut prin fața casei tatălui său a văzut ieșind din curte două persoane.

„Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina.

Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”. 

Daniela Dincă a afirmat că nu i s-a părut că vizita celor doi i s-ar fi putut părea relevantă în cazul dispariției fetelor.

"Eu ce știu de la Poliție e că nu la ora aceea era în casă fata", a spus Daniela Dincă.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Potrivit DIICOT, urmele de salivă au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă, iar ADN-ul a confirmat că acestea îi aparțin lui Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă care intrare în vizorul celor de la DIICOT încă din primele zile de la preluarea dosarului de către Structura Centrală.

Citește Și Răsturnare de situație în cazul Caracal: Bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu după ce aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, reţinut

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close