Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Ginerele lui Traian Băsescu, afaceri cu fosta preşedintă a ANRP

Sinteza zilei: Ginerele lui Traian Băsescu, afaceri cu fosta preşedintă a ANRP

Sinteza zilei: Ginerele lui Traian Băsescu, afaceri cu fosta preşedintă a ANRP
18 Sep 2014   •   22:50

Mihai Gâdea a dezvăluit, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", legăturile ginerelui preşedintelui Băsescu, Radu Pricop, cu fosta preşedintă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Ingrid Zaarour.

O anchetă jurnalistică a scos la iveală faptul că Pricop a fost partener de afaceri, şi nu numai, cu cea care, din anul 2008 până la începutul anului 2009, a ocupat funcţia de preşedinte al ANRP.

Legătura celor doi ar fi început încă din 2004, când au înfiinţat societatea PRP Consulting Com Bucureşti, societate profilată, după cum indică şi numele, pe consultanţă în afaceri şi management, dar şi studii de piaţă şi sondaj.

Ginerele Radu Pricop (soţul Ioanei Băsescu - n.r.) este urmărit penal pentru uciderea în acte a unei persoane ce a fost lăsate fără terenuri valoroase.

La sfârşitul anului trecut, Mihai Gâdea dezvăluia la "Sinteza Zilei" faptul că iubitul Ioanei Băsescu, Radu Pricop, va primi 10 milioane de euro despăgubire pentru 90 de hectare de teren care nici măcar nu-i aparţin. Este vorba despre un teren al familiei Brătienilor pentru care moştenitorii de drept s-au luptat câţiva ani în instanţă.

Gâdea a prezentat, de-a lungul mai multor emisiuni, DOVADA că întreaga retrocedare se sprijină pe un fals greu de imaginat: omorârea în acte a celei care s-ar fi putut opune acestei afaceri.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close