Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu fiica eroului Ion Bugan. A fost interogată de Securitate când avea doar 12 ani

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu fiica eroului Ion Bugan. A fost interogată de Securitate când avea doar 12 ani

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu fiica eroului Ion Bugan. A fost interogată de Securitate când avea doar 12 ani
22 Apr 2019   •   22:20

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza ziei", un interviu exclusiv cu fiica eroului Ion Bugan, a cărui poveste ați aflat-o tot la cel mai urmărit talk-show din România.

Citește și: Sinteza Zilei. Colegul de celulă al lui Iulius Filip, necunoscut în România, dar decorat în SUA, rupe tăcerea despre ororile de la Aiud

Avea doar 12 ani când a fost luată pe sus de Securitate și interogată fără pauză timp de 10 ore, până la ora 1.00 noaptea.

"Aveam 12 ani la prima interogare. Am venit de la școală pe 10 martie 1983 și mă schimbam de uniforma de la școală și așteptam să vină tata de la Bucurește. El spusese că s-a dus să aducă pe cineva de la morgă.

Și curtea s-a umplut de Securitate, de polițiști, de două mașini negre. Și am stat până la ora 1.00 dimineața ca să răspund la întrebări. Iar eu eram copil, la 12 ani. Teama mea era că ei intrau încălțați cu pantofii și mă cearta mama că o să găsească covoarele murdare", a povestit ea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close