Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: INTERVIUL în care Elena Udrea denunţă mafia băsistă. "Libertatea e de vânzare!"

Sinteza zilei: INTERVIUL în care Elena Udrea denunţă mafia băsistă. "Libertatea e de vânzare!"

Sinteza zilei: INTERVIUL în care Elena Udrea denunţă mafia băsistă. "Libertatea e de vânzare!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2015   •   23:07

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", un fragment dintr-un interviu senzaţional în care Elena Udrea face autodenunţ peste autodenunţ şi explică cum, după alegeri, "doar buzunarul în care curge robinetul se schimbă".

Este vorba despre un interviu pe care fosta şefă a PMP l-a acordat jurnalistei Lenormanda Florenţiu, de la televiziunea locală Atlas Tv, în 2006, unde, din calitate de membru PDL, vorbea despre "libertatea care este de vânzare" şi despre cum "minţi în campanie ca să te voteze electoratul".

Gâdea a subliniat, la Antena 3, că acest interviu a fost acordat de Elena Udrea la scurt timp după demisia ei din funcţia de Consilier de Stat, şefa Cancelariei preşedintelui Traian Băsescu, ca urmare a unor scandaluri care vizau incompatibilitatea cu afacerile lui Dorin Cocoş, soţul ei la acea vreme.

"Elena Udrea spunea atunci nişte adevăruri. Mă tem că spune adevărul şi acum. Udrea e un personaj. Poate că are nonşalanţa răului. Nu poţi bănui că nu ştia mecanica răului", a afirmat europarlamentarul Mircea Diaconu, invitat în emisiune.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close