Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Lora, un copil al Generaţiei Pierdute de România şi abandonat de SUA

Sinteza zilei: Lora, un copil al Generaţiei Pierdute de România şi abandonat de SUA

Sinteza zilei: Lora, un copil al Generaţiei Pierdute de România şi abandonat de SUA
09 Iun 2014   •   23:23

S-a născut într-o vineri de sfârşit de septembrie. Loredana Lăcrămioara. Câteva luni mai târziu, a fost uitată de mamă în spital, la Făgăraş. Salvarea ei a venit la doi ani şi jumătate. Când a fost înfiată de o familie înstărită din SUA. Acasă, copila nu s-a mai întors. În locul ei, pe pat, fratele a găsit un munte de haine şi de dulciuri. Iar ea a devenit din Lăcrămioara, Lora.

Încă un copil al Generaţiei pierdute de România.

O fată ajunsă la o maturitate cruntă: familia adoptivă a părăsit-o pe Lora, iar statul american e pe punctul de a-i lua cei trei copii pe care nu are cu ce să-i crească.

Lora Mace. La 25 de ani, proaspătă mamă. În ultimele nouă luni, Tristan a fost singura picătură de speranţă din viaţa Lorei. Căci, în 25 de ani, a avut totul şi a pierdut totul.

Acum 23 de ani, o familie cu mulţi bani din Chicago i-a schimbat soarta.

Dar Lora a ratat a doua şansă. Acum câţiva ani, când a plecat la facultate, s-a îndepărtat de părinţi. A vrut să ia viaţa în piept şi să aibă familia ei.

Are doi copii în centre de plasament şi un bebeluş în braţe.

Kyler şi Kylie sunt rezultatul iubirii din adolescenţă, cu care părinţii n-au fost de acord. La 18 ani, Lora a fugit de acasă şi s-a măritat cu omul care urma s-o bată şi s-o arunce în stradă. Cu tot cu cei mici.

La începutul lui aprilie, Lora l-a adus pe lume şi pe Tristan.

Dar, ca şi părinţii adoptivi ai Lorei, tatăl micului Tristan impune condiţii. E dispus să îl crească doar dacă Lora UITĂ de ceilalţi copii. Iar Tristan riscă să ajungă în plasament. Dacă autorităţile află că e într-un centru maternal, Lora va lupta şi pentru el în instanţă. Până acum, tatăl nu şi-a văzut copilul decât în fotografii. Şi n-a semnat nici certificatul de naştere. La fel ca părintele neştiut al Laurei.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close