Antena 3 Actualitate Sinteza zilei. Luptătorii anticorupție, călare pe averi uriașe. Cât câștigă Augustin Lazăr

Sinteza zilei. Luptătorii anticorupție, călare pe averi uriașe. Cât câștigă Augustin Lazăr

17 Ian 2019   •   21:43
Sinteza zilei. Luptătorii anticorupție, călare pe averi uriașe. Cât câștigă Augustin Lazăr
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Mihai Gâdea a prezentat, joi, la "Sinteza Zilei" informații uluitoare despre averile și casele procurorilor importanți din România, figuri celebre precum Lucian Onea, Doru Țuluș, Laura Codruța Kovesi, dar și Augustin Lazăr.

Procurorii Doru Țuluș și soția sa, Claudia Roșu, locuiesc într-o vilă destul de mare. Claudia Roșu este procurorul care a instrumentat dosarul fostului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

"Eu nu-i suspectez că au furat, dar să vedeți ce venituri au. Dacă le vedeți veniturile, chirurgii din România eu știu ce o să gândească? Au în curte, de exemplu, niște mașini foarte scumpe - bravo, felicitări! Niște procurori de mare elită din România", a spus Mihai Gâdea.

O casă impunătoare are și procurorul general Augustin Lazăr.

Nici nu ar putea fi altfel, în condițiile în care, în 2017, a încasat un salariu lunar cumulat de 28.700 de lei.

sursa: captura Antena 3/Sinteza Zilei

"Taica Lazăr a mai făcut o chestie, că ziceți că poate și-a băgat toți banii, săracul, în casă sau în vopsea de păr. Nu! A luat 200.000 de euro, cash, și i-a donat fetelor. Avem documente din declarația de avere", a spus Mihai Gâdea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close