Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Mari şmecheri cu case de protocol. Cine sunt abonaţii la vilele statului

Sinteza zilei. Mari şmecheri cu case de protocol. Cine sunt abonaţii la vilele statului

Sinteza zilei. Mari şmecheri cu case de protocol. Cine sunt abonaţii la vilele statului
29 Noi 2016   •   22:37

2,5 milioane de euro, prejudiciu constatat la RAAPPS. Un control făcut de Corpul de Control al guvernului scoate la iveală mafia din regia autonomă de stat. Din opt contracte de asociere încheiate de regie, patru s-au dovedit păguboase. Şi nu a mai surprins pe nimeni faptul că în spatele acestora s-au aflat obişnuiţii oameni de afaceri abonaţi la contractele cu statul.

Una dintre proprietăţile statului în cazul cărora s-au descoperit nereguli este vila cu numărul 45 de pe strada Narciselor. Corpul de control al Guvernului susţine că a ajuns în administrarea unei firme deţinute de Gino Iorgulescu. În total, prejudiciul se ridică la jumătate de milion de lei.

RAAPPS se apără însă şi susţine că datele oferite de inspectori nu sunt complete şi în realitate nu s-a produs niciun prejudiciu.

Un alt contract cu probleme descoperit de Corpul de Control al premierului se referă la Vila nr.28 din Snagov. Se pare că înţelegerea a fost încheiată cu o firmă administrată de Adrian Petrache, un apropiat al omului de afaceri Dorin Cocoş.

În acest caz, prejudiciul se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Mai multe detalii, în ancheta realizată de reporterul Antena 3 Ana-Maria Roman.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei RAAPPS
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
„Pierderile sunt de 100%”: Grindina a distrus mii de hectare de culturi agricole
x close