Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Nouă milioane de euro, şpaga Elenei Udrea în dosarul "Microsoft"

Sinteza zilei: Nouă milioane de euro, şpaga Elenei Udrea în dosarul "Microsoft"

Sinteza zilei: Nouă milioane de euro, şpaga Elenei Udrea în dosarul "Microsoft"
16 Feb 2015   •   22:11

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", cât înseamnă, vizual vorbind, şpaga de 9 milioane de euro pe care Elena Udrea a luat-o în dosarul "Microsoft".

"Am adus aici nouă cutii. (...) În fiecare cutie încape aproximativ un milion de euro. Sunt bani pe care Elena Udrea i-a luat într-o şpagă", a afirmat Gâdea, arătând, rând pe rând, cutiile pline cu bancnote.

Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în dosarul "Microsoft", în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit DNA, Elena Udrea este urmărită penal şi a fost reţinută pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close