Antena 3 CNN Actualitate Olguța Vasilescu, dezvăluire-șoc despre verificarea sumelor uriașe cheltuite de DNA. "Inspectorii au fost amenințați cu dosare penale"

Olguța Vasilescu, dezvăluire-șoc despre verificarea sumelor uriașe cheltuite de DNA. "Inspectorii au fost amenințați cu dosare penale"

Olguța Vasilescu, dezvăluire-șoc despre verificarea sumelor uriașe cheltuite de DNA. "Inspectorii au fost amenințați cu dosare penale"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
16 Ian 2019   •   22:26

Curtea de Conturi va începe o verificare la Direcția Națională Anticorupție și la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru a vedea dacă se justifică sumele uriașe cheltuite de cele două instituții.

Citește și: Sinteza Zilei. Document-bombă! Banii cheltuiți pe filarea și interceptarea victimelor lui Kovesi, sub lupa Curții de Conturi

Informația a fost comentată, miercuri, la "Sinteza Zilei" de Lia Olguța Vasilescu.

"Mă bucur că în sfârșit Curtea de Conturi face acest control. Eu m-am mai manifestat public în ultimii ani și am solicitat așa ceva. Știu că s-a mai încercat un astfel de cotnrol la DNA în urmă cu câțiva ani și s-a închis foarte repede, în condițiile în care inspectorii Curții de Conturi au fost amenințați că li se vor deschide dosare penale", a spus Lia Olguța Vasilescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close