Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Practici halucinante ale procurorilor DNA. Fiica procuroarei Moraru a fost și ea sunată de anchetatori

Sinteza Zilei: Practici halucinante ale procurorilor DNA. Fiica procuroarei Moraru a fost și ea sunată de anchetatori

Sinteza Zilei: Practici halucinante ale procurorilor DNA. Fiica procuroarei Moraru a fost și ea sunată de anchetatori
02 Oct 2017   •   21:26

După ce Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, a declarat că procurorii de la DNA Ploiești i-au sunat copilul ca să o citeze în calitate de suspect, fosta procuroare DNA Mihaiela Iorga Moraru susține că i s-a întâmplat același lucru.

Procurorul de caz de la DNA Ploiești a sunat-o pe fiica sa în timp ce se afla la școală, dar și pe mama fostei procuroare DNA.

„Copilul are 16 ani, este elevă în clasa a Xa. Practic, s-a prezentat de la DNA Ploiești și i-a spus că vrea să vorbească cu mama, i-a spus că e la curs și i-au spus că e bine să o contacteze pe mama. Pe siteul DNA se află numărul meu de serviciu și numărul meu personal, pe care nu l-am schimbat de când sunt la DNA.
Am avut un apel pierdut și am sunat imediat înapoi, i-am spus că sunt în concediu medical și că îmi e imposibil, au spus că va reveni cu un telefon. M-am gândit că există posibilitatea să se vină cu un mandat de aducere, am luat legătura cu dna procuror și i-am spus că voi veni miercuri la DNA Ploiești. (...) Mama nu știu când a fost sunată, ea este la Târgu Ocna, am aflat de la cineva ca e într-o stare proastă, are probleme cardiace. Astăzi au sunat-o pe fiica mea. Vă dați seama că trauma există, nu este normal ca un copil să treacă prin așa ceva. O percep ca o acțiune de intimidare. L-am contactat pe procurorul de caz de ce trebuie să se procedeze astfel, a spus că a contactat copilul și pe mama, dar nu și că le-a spus că am fost citată”, a declarat Mihaela Iorga Moraru în emisiunea Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei procurori DNA

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close