Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Răsturnare de situație în cazul pedofilului eliberat de judecător

Sinteza zilei. Răsturnare de situație în cazul pedofilului eliberat de judecător

Sinteza zilei. Răsturnare de situație în cazul pedofilului eliberat de judecător
Sursa foto: foto: Antena 3
20 Iun 2019   •   22:42

Judecătorul care e eliberat un pedofil, dând vina pe copii pentru ce s-a întâmplat, este cercetat disciplinar de CSM.

Și polițiștii care s-au ocupat de caz sunt vizați de o anchetă internă. Informația a fost prezentată, joi, la "Sinteza Zilei", de Mihai Gâdea.

"Aseară mi-am arătat indignarea publică pentru situația pedofilului care a fost pus în libertate de către un judecător. Așa cum am spus-o și o s-o spun mereu, toată susținerea și admirația pentru judecătorii onești din România.

Însă în momentul în care ai un pedofil care a îngrozit un sector din București, sectorul 3, în momentul în care se motivează că de fapt nu este un pericol public și că de fapt copiii i-ar fi spus să-i atingă în zone intime, lucrurile sunt pentru mine revoltătoare. Absolut inadmisibile! Ce s-a întâmplat astăzi e ceva ce nu am cum să nu salut.

Judecătorul care l-a eliberat și a dat vina pe copii va fi cercetat disciplinar de CSM. Poliția Română îi va verifica pe agenții secției care au întârziat ancheta. În premieră, anchetatorii recunosc că reporterii Observator s-au mobilizat mai repede decât ei, iar individul ar putea ajunge în sfârșit după gratii după ce a dezvăluit în direct că a întreținut relații sexuale cu un minor", a spus Mihai Gâdea.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close