Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Românul apropiat de Donald Trump

Sinteza Zilei: Românul apropiat de Donald Trump

Sinteza Zilei: Românul apropiat de Donald Trump
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Ian 2017   •   22:50

Aflat în New York, Mihai Gâdea a avut un invitat special. Este vorba de Ştefan Minovici, preşedintele România American Business Council, un om care cunoaşte sistemul american, mediul de afaceri.

Printre prietenii lui se numără şi membrii familiei prezidenţiale. „Eu pot spune multe, dar nu ştiu ce e important. Fiii dânsului sunt persoane cu picioare pe pământ, cu care poţi avea dialog deschis, cu educaţie, dar au crescut în preajma mamei, a Ivanei Trump, au o afinitate pentru Europa de Est”, a declarat Ştefan Minovici.

Acesta a avut şi un sfat pentru ţara noastră. „România nu poate aştepta ca americanii să facă totul, să investească, să ne apere. România trebuie să aibă iniţiativă. Actualul guvern să vină cu idei creative. România trebuie să îşi refacă un pic mai mult strategia, în faţa SUA. E o părere subiectivă, nu dăm lecţii cuiva”, a mai spus Minovici.

Totodată, Ştefan Minovici prin biroul său de la România American Business Council i-a lansat o invitaţie lui Donald Trump de a veni în România: „Invitaţia este reală a fost extinsă. A fost făcută înainte ca el să fie preşedinte. În principiu invitaţia a fost acceptată, este o dorinţă sinceră”, a mai spus preşedintele România American Business Council pentru Sinteza Zilei.

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Donald Trump
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close