Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Schimbarea incredibilă de tactică a lui Klaus Iohannis

Sinteza zilei. Schimbarea incredibilă de tactică a lui Klaus Iohannis

Sinteza zilei. Schimbarea incredibilă de tactică a lui Klaus Iohannis
Sursa foto: foto: presidency.ro
29 Noi 2018   •   21:17

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, în cadrul unei ceremonii speciale, decretul de promulgare a Legii privind realizarea Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş.

Citește și: Președintele a semnat decretul de promulgare a Legii privind realizarea Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş: „O Românie fără autostrăzi este condamnată la subdezvoltare”

Șeful statului a ținut și un discurs în care a precizat cât de importantă este realizarea acestei Autostrăzi a Unirii, dar nu a ratat apoi ocazia de a critica din nou coaliția de guvernare.

Spectacolul pus în scenă de Klaus Iohannis a fost comentat, joi, la "Sinteza Zilei", de Mihai Gâdea.

"Urmărind evenimentul, fiind în fața televizorului, vă mărturisesc că am zis că trebuie să schimb un pic felul în care gândisem emisiunea pentru astăzi și să îl felicit pe președinte și Partidul Național Liberal pentru faptul că au reușit acest lucru și, iată, avem o lege care trebuie respectată.

Dar, trebuie de fiecare dată să verifici cu atenție orice informație, pentru că președintele semnează decretul în fața tuturor, în spate e o garnitură de liberali, dar spre șocul meu, legea a avut foarte mulți inițiatori. Inițiatori de la PSD, inițiatori de la PNL, chiar și de la USR și de la minorități", a spus Mihai Gâdea.

Potrivit lui Mihai Gâdea, Klaus Iohannis a ratat o șansă importantă prin această mișcare.

"Să ne imaginăm filmul de astăzi altfel: vine președintele țării, invită Guvernul, invită pe toată lumea - era ultimul moment, ultima ceremonie care se putea realiza la Palatul Cotroceni înaintea marii sărbători a Unirii, în care nimic dintre lucrurile mici nu ar trebui să existe. Oamenii de stat de astăzi nu ar trebui să fie niște oameni mici pentru o sărbătoare atât de mare", a subliniat Mihai Gâdea.

Șoc: Legea celebrată de Klaus Iohannis nu este a lui

Deși spectacolul pus în scenă de Klaus Iohannis era menit să dea impresia că legea privind realizarea Autostrăzii Iași - Târgu Mureș este meritul parlamentarilor PNL, aceasta a fost inițiată de parlamentari de la mai multe partide.

"Adevărul este că această lege este inițiată de reprezentanți din toate partidele. Adevărul este că această lege a fost votată de reprezentanți din toate partidele - au fost doar două persoane din Parlament care s-au opus", a precizat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close