Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Stenograma discuţiei dintre generalul Degeratu şi Hayssam. Legăturile Serviciilor cu Traian Băsescu

Sinteza zilei: Stenograma discuţiei dintre generalul Degeratu şi Hayssam. Legăturile Serviciilor cu Traian Băsescu

Sinteza zilei: Stenograma discuţiei dintre generalul Degeratu şi Hayssam. Legăturile Serviciilor cu Traian Băsescu
18 Mar 2015   •   23:13

Mihai Gâdea a redifuzat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", stenograma discuţiei dintre Omar Hayssam şi generalul Constantin Degeratu, consilier pe probleme de securitate al preşedintelui Traian Băsescu, care arată legăturile Serviciilor cu fostul preşedinte al României.

După apariţia în presă a acestei convorbiri, Băsescu a ieşit la rampă explicând că înregistrarea discuţiei Degeratu-Hayssam este ilegală şi a fost făcută în biroul unui procuror pe care nu l-a numit.

"Există un element concret. Când se poartă această discuţie? În momentul cel mai dramatic al răpirii, momentul apariţiei ultimatumului. Momentul în care Mişcoci purta cămaşa portocalie. Adică urma execuţia", a subliniat Oana Stancu, la Antena 3.

"Nu vă uitaţi care este tonul? Îl linişteşte domnul Degeratu. Îi spune că nu se întâmplă nimic, stai liniştit. Deci, asta este proba făcăturii totale. (...) O ţară întreagă stătea cu inima strânsă că urma execuţia şi, când colo, aceşti domni vorbeau despre tranzacţionarea acestei afaceri, astfel încât Omar Hayssam să rămână fidel, să îşi ţină înţelegerea cu profesorul. (...) Există toate probele că această răpire a fost o făcătură regizată la comanda lui Traian Băsescu de Serviciile Secrete şi ..vine cireaşă peste toată această chestiune, afirmaţia lui Nastastiu care, pe baza informaţiilor primite de la diverse surse, spune că s-au furat banii de răscumpărare", a afirmat Oana Stancu.

×
Subiecte în articol: stenograme Sinteza Zilei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close