Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Teodor Niţulescu, tupeu de prefect de Teleorman. Ce s-a întâmplat cu liderul PDL

Sinteza zilei: Teodor Niţulescu, tupeu de prefect de Teleorman. Ce s-a întâmplat cu liderul PDL

Sinteza zilei: Teodor Niţulescu, tupeu de prefect de Teleorman. Ce s-a întâmplat cu liderul PDL
18 Dec 2014   •   22:14

Mihai Gâdea a redifuzat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", reacţia incredibilă a lui Teodor Niţulescu, prefect PDL de Teleorman în 2011, vizavi de o echipă de jurnalişti care a intrat în Prefectură pentru a-i pune întrebări cu privire la un accident rutier în care a fost implicat fiul său.

Fostul prefect i-a ameninţat pe ziarişti, le-a adresat injurii şi i-a bruscat pe aceştia, apoi l-a ameninţat pe jandarmul care păzea intrarea că îl dă afară dacă nu îi reţine şi nu le dă amendă.

Incidentul s-a petrecut la câteva zile după ce fiul şi nora lui Niţulescu au fost implicaţi într-un accident rutier în urma căruia a fost lovită o bătrână care ar fi traversat strada neregulamentar.

Prefectul i-a acuzat pe jurnalişti că ar fi trucat accidentul rutier ameninţându-i că se vor mai întâlni ei şi că vor vedea aceştia ce li se va întâmpla.

Gâdea a arătat că abia în noiembrie anul acesta procurorii DNA i-au călcat pragul lui Niţulescu, pe care l-au acuzat de abuz in serviciu, evaziune fiscală şi conflict de interese.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close