Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Traian Berbeceanu, reacţie dură după declaraţiile fostului preşedinte: „Traian Băsescu minte”

Sinteza Zilei: Traian Berbeceanu, reacţie dură după declaraţiile fostului preşedinte: „Traian Băsescu minte”

Sinteza Zilei: Traian Berbeceanu, reacţie dură după declaraţiile fostului preşedinte: „Traian Băsescu minte”
17 Oct 2016   •   22:57

După ce fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit despre tensiunile dintre fosta șefă a DIICOT, Alina Bica și procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, susţinând că dosarul „Berbeceanu” a fost cel care a umplut paharul disputei dintre cele două șefe de parchet şi, totodată, că știa de existența raportului trimis de comisarul șef Traian Berbeceanu, pe care l-a direcționat spre IGPR, cel din urmă a avut o reacţie dură la adresa fostului preşedinte.

Traian Berbeceanu a declarat exclusiv pentru Sinteza Zilei că Traian Băsescu minte.

„Nu este adevărat. În cursul 2013, când am întocmit acel raport, l-am înmânat personal șefului IGPR de la acea vreme, domnul Petre Tobă. Pe laptopul meu am redactat rapoarte similare adresate președintelui Traian Băsescu și premierului de la acea dată, Victor Ponta, dar nu le-am trimis! Acel laptop mi-a fost ridicat de DIICOT la perchezițiile din octombrie 2013. Perchezițiile informatice au fost efectuate ilegal. E halucinant, eu nu i-am trimis nimic. Vreau ca numele meu şi al familiei mele să nu fie implicate în astfel de situaţii, sunt fapte de natură penală divulgarea de date dintr-o anchetă penală. Nu am dorinţa de a mă război cu nimeni, nu dau în judecată. M-a deranjat foarte mult că între cele două structuri ar fi un război declanşat de Berbeceanu. Cu DIICOT am colaborat foarte bine”.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close