Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere învăluită în mister. Ce spun apropiații lui Rareș Demian, românul care s-a spânzurat cu un tricolor. Polițiștii exclud ipoteza unui asasinat

Sinucidere învăluită în mister. Ce spun apropiații lui Rareș Demian, românul care s-a spânzurat cu un tricolor. Polițiștii exclud ipoteza unui asasinat

Sinucidere învăluită în mister. Ce spun apropiații lui Rareș Demian, românul care s-a spânzurat cu un tricolor. Polițiștii exclud ipoteza unui asasinat
Sursa foto: Foto: Rares Demian/Facebook
03 Dec 2019   •   09:47

De o moarte învăluită în mister a avut parte un cunoscut organizator de evenimente istorice din Romania. Rareș Demian, în vârstă de 33 de ani s-ar fi sinucis cu drapelul țării lângă el, chiar de Ziua Națională a României. Apropiații sunt șocați de gestul său și cred că astfel, tânărul a vrut să transmită un mesaj greu de descifrat.

E un mister moartea lui subita, mai ales ca motive de depresie n-ar fi avut.

Citește și: Gest final făcut de preşedintele de la Valea Dacilor chiar de Ziua Națională. Rareș s-ar fi spânzurat cu un tricolor

”Avea toate motivele să trăiască. N-aș putea spune că pe plan financiar stătea rău. Avea o casă foarte mare și frumoasă la Orăștioara. Să fi fost vorba de datorii, să nu fi fost vorba de datorii, nu știu”, spune un apropiat al lui Rares Demian, potrivit stirilekanald.ro.

Rareş Demian şi-a pregătit moartea chiar de ziua României

Era acasă cu soţia şi copilul de doar şase luni, în satul hunedoarean Orăştioara de Sus, situat la poalele renumitei cetăţi dacice Sarmizegetusa. Familia lui încă dormea când el şi-a pus capăt zilelor.

Acum, familia si prietenii lui Rares Demian vor sa ii organizeze funeraliile la fel ca evenimentele istorice pe care tanarul le organiza. Apropiatii vor veni imbracati, se pare, in costume dacice, in semn de omagiu.

Rareş Demian era o poveste în sine

La 33 de ani, avea o pasiune nemărginită pentru istoria ţării noastre. Promova civilizaţia dacică de câţiva ani atât în România, cât şi în străinătate. Conducea Asociaţia Valea Dacilor şi organiza festivaluri de reconstituiri antice la care participau mii de spectatori. 

”Pe Rareş mi-l amintesc cu mare drag. Pasiunea lui, când a început să dezvolte proiectul cu Asociaţia, cu Valea Dacilor, să se simtă dac, că el asta se simţea. Îşi dorea ca toată lumea să-l vadă în felul ăsta, să cunoască lumea cine au fost strămoşii noştri”, spune Angelica Balos, fostă colegă Asociatia Terra Dacica Aeterna.

Polițiștii exclud ipoteza unui asasinat 

Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara a declarat, potrivit Observator.tv, că sunt efectuate cercetări în acest caz însă, din primele verificări nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close