Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere suspectă la Constanţa: Mama victimei pune tragedia şi pe seama filmului "Avatar" (VIDEO)

Sinucidere suspectă la Constanţa: Mama victimei pune tragedia şi pe seama filmului "Avatar" (VIDEO)

Sinucidere suspectă la Constanţa: Mama victimei pune tragedia şi pe seama filmului "Avatar" (VIDEO)
14 Ian 2010   •   22:34


Fiica inspectorului adjunct de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, o tânără de 24 de ani, a decis să-şi ia viaţa după ce se despărţise de prietenul ei. Mama fetei susţine acum că depresia tinerei ar fi fost accentuată şi de filmul "Avatar".

În urmă cu patru luni, tânăra s-a despărţit de prietenul ei şi, potrivit mamei acesteia, de atunci a intrat într-o depresie destul de puternică. De Revelion, fata a mers în Cluj, unde studia la Facultatea de Medicină Veterinară.

Părinţii au crezut atunci că tânăra a depăşit momentul depresiei şi nu şi-au pus problema că ar putea recurge la un asemenea gest. Acum, mama tinerei susţine că probabil filmul "Avatar" a fost cel care a impresionat-o atât de mult încât s-a sinucis.

Tragedia vine la câteva zile după ce presa americană avertiza că mulţi dintre tinerii care au vizionat acest film au recus la gesturi extreme sau au intrat în depresie.




Antena 3


×
Subiecte în articol: sinucidere Avatar
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close