Antena 3 CNN Actualitate Sinucigașul din Bistrița, care a vrut să își arunce în aer familia, plănuise totul în amănunt. Detalii șocante descoperite de anchetatori

Sinucigașul din Bistrița, care a vrut să își arunce în aer familia, plănuise totul în amănunt. Detalii șocante descoperite de anchetatori

Sinucigașul din Bistrița, care a vrut să își arunce în aer familia, plănuise totul în amănunt. Detalii șocante descoperite de anchetatori
07 Dec 2018   •   09:12

Sinucigașul din Bistrița care a încercat să își ucidă familia a lăsat bilete de adio înainte să se arunce pe geam.

Se pare că intenția bărbatului de a se sinucide nu a fost un impuls de moment. Acesta a lăsat în apartamentul pe care l-a și aruncat în aer două bilete de adio, în care spunea că vrea să își ia viața.

Ieri, un bărbat  de 51 de ani s-a aruncat de la etaj, iar la scurt timp după a cauzat o explozie în apartamentul în care locuia de doi ani cu iubita sa. Rănile cauzate de căderea de la înălțime au fost atât de grave, încât bărbatul a murit la spital.

La Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns și iubita acestuia, lovită de bucățile de geam aruncate de suflul exploziei, dar și un pompier din cadrul ISU. Femeia a fost deja externată, în timp ce pompierul rămâne internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a făcut lumină în acest caz și a prezentat firul evenimentelor petrecute ieri pe strada Împăratul Traian:

„Din primele date rezultă că victima trăia în concubinaj cu o angajată a IPJ BN, care în data de 5 decembrie 2018 era plecată de la domiciliu, victima rămânând prin urmare cu fiica concubinei sale, această fiică având vârsta de 17 ani. Întrucât între cei doi au apărut neînțelegeri, în noaptea de 4-5 decembrie 2018, fiica minoră a femeii a plecat de la locuință. În 5 decembrie 2018, când cele două au încercat să se întoarcă la locuință, în timp ce erau în fața blocului, au văzut-o pe victimă aruncându-se de la etajul IV al blocului”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud Angela Sîngeorzan.

Se pare că acesta a făcut instalația improvizată care a dus la explozie după ce a plecat adolescenta de 17 ani de acasă. Până și sinuciderea sa a fost planificată, acesta lăsând în apartament două bilete de adio. În acestea, bărbatul spune că vrea să se omoare.

„Ca urmare a cercetării la fața locului s-a constatat că victima a acoperit din interior toate orificiile de la ușa de acces în apartament și a improvizat o instalație conectată de la ușa de acces și cuplată la o priză din spatele aragazului, care a declanșat, la deschiderea ușii de acces, explozia. (…) La un moment dat, fiica concubinei victimei a intenționat să urce în apartament, sesizând însă la deschiderea ușii de acces dispozitivul improvizat. Astfel s-a îndepărtat de apartament și în momentul în care se afla la etajul II s-a produs explozia”, a completat prim procurorul Parchetului.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close