Antena 3 CNN Actualitate Sişu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri

Sişu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri

Sişu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri
de N.B.    |    22 Oct 2012   •   16:48

Tudor Sişu, fostul component al formaţiei La Familia, a fost condamnat definitiv de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri, informează Agerpres.

Instanţa supremă a respins recursul declarat de Tudor Sişu şi a menţinut deciziile date de instanţele inferioare.

Tudor Sişu a fost trimis în judecată în noiembrie 2006, alături de alte 17 persoane, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Potrivit anchetatorilor, cei în cauză vindeau heroină, cocaină şi ecstasy, fiind principalii furnizori de stupefiante în mai multe zone din Capitală.

Grupul se aproviziona cu droguri prin intermediul a şapte persoane aflate în contact direct cu traficanţii turci şi bulgari, cantităţile cumpărate la un transport, din străinătate, fiind de unu-două kilograme. În decursul unui an, erau introduse în ţară şi distribuite în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină.

După o operaţiune de supraveghere derulată timp de şase luni, poliţiştii şi procurorii au efectuat pe 16 mai 2006 percheziţii simultane la domiciliile traficanţilor, din sectoarele 1, 2 şi 3 ale Capitalei, cu precădere în zonele Colentina, Pantelimon, Camil Ressu, ridicându-se bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 400.000 de lei.

×
Subiecte în articol: trafic de droguri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close