Antena 3 CNN Actualitate Situația din Italia devine alarmantă. Corespondent Antena 3, la Roma: Ni se spune să stăm închiși în casă și să nu mergem la Urgențe!

Situația din Italia devine alarmantă. Corespondent Antena 3, la Roma: Ni se spune să stăm închiși în casă și să nu mergem la Urgențe!

Situația din Italia devine alarmantă. Antena 3 a prezentat în exclusivitate ultimele detalii luate de autoritățile din Roma.

Situația din Italia devine alarmantă. Corespondent Antena 3, la Roma: Ni se spune să stăm închiși în casă și să nu mergem la Urgențe!
09 Mar 2020   •   19:20

”Sunt îngrijorați și specialiștii aici. Ceea ce putem face e să respectăm măsurile drastice care se iau de la o oră la alta. Italia e într-o situație alarmantă. Noi aici urmărim cu mare atenție măsurile pe care le ia Guvernul. Nu e de joacă. 

Decesele cresc de la o zi la alta, alarmant. Îngrijorarea a venit și în Roma acum. Se cer măsuri și mai drastice. Se cere ca toată Italia să fie o zonă roșie. Aici la Roma ni se spune să stăm în casă pentru că altă soluție nu avem și să nu ne ducem la urgențe pentru că găsim plin.

La Roma avem 97 de cazuri. Trebuie să fim atenți, să sunăm la numerele de urgență și să nu ne panicăm. Sunt 27 de închisori în revoltă. Sunt 6 morți și zeci de evadați. Ei sunt revoltați că nu mai pot primi vizite și evident, le e teamă de coronavirus. Însă este și o ocazie de a crea haos.”, a declarat Mihaela Iordahe, corespondent Antena 3 la Roma.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close