Antena 3 CNN Actualitate Situaţia românilor din Italia. Ediţie specială sâmbătă, ora 18.30, la Antena 3

Situaţia românilor din Italia. Ediţie specială sâmbătă, ora 18.30, la Antena 3

Situaţia românilor din Italia. Ediţie specială sâmbătă, ora 18.30, la Antena 3
Sursa foto: sos
20 Feb 2009   •   12:17

Italienii sunt mai furioşi ca niciodată, iar ţinta furiei lor este uşor de ghicit: cetăţenii români. Din ce în ce mai multe incidente în care sunt implicaţi românii din Italia sunt făcute publice de presa din Peninsulă zilnic. Furia autorităţilor italiene a atins cote maxime în ultima perioadă, ajungând să propună castrarea violatorilor români.
Sambătă, 21 februarie 2009 de la ora 18:30, Antena 3 va prezenta o ediţie specială dedicată românilor din Italia. În urma campaniei ?SOS, pentru români? iniţiată de trustul Intact Media Group, emisiunea de la Antena 3 va face o analiză completă a situaţiei actuale..
Prin intermediul duplexului Bucureşti-Roma vor fi prezenţi europarlamentari, analişti politici şi români de succes stabiliţi în Italia. Ediţia specială va dezbate problemele întâlnite de românii oneşti din Italia, atât din cauza incidentelor izolate provocate de rromi, cât şi din cauza extremiştilor de dreapta.
Alina Petrescu, împreună cu invitaţii săi, te provoacă să te alături imigranţilor români din Italia în aceste momente grele.
Postaţi, mai jos, comentariile şi mesajele dumneavoastră de susţinere pentru românii din Italia. Totodată, persoanele care vor să transmită informaţii suplimentare sau care doresc să-şi exprime un punct de vedere, pot contacta Antena 3 la [email protected] sau 021/20.30.118.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alina Petrescu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close