Antena 3 CNN Actualitate Situaţie critică în Capitală. Compania Elcen a decis blocarea conturilor tuturor datornicilor. Gabriela Firea: Este o măsură drastică

Situaţie critică în Capitală. Compania Elcen a decis blocarea conturilor tuturor datornicilor. Gabriela Firea: Este o măsură drastică

Situaţie critică în Capitală. Compania Elcen a decis blocarea conturilor tuturor datornicilor. Gabriela Firea: Este o măsură drastică
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    12 Iul 2016   •   17:26

Situaţie critică în Capitală. Compania Elcen a decis blocarea conturilor tuturor datornicilor, iar mai multe şcoli, grădiniţe şi spitale nu pot face plăţi.

Marcel Nicolaescu, director general ELCEN, a declarat marți la Antena 3 că trebuie să recupereze toate datoriile. Această decizie a venit în urma unui raport al Primului Ministru, care a hotărât recuperarea banilor.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit într-o intervenție telefonică la emisiunea „100 de minute” despre situația cu care se confruntă sistemul de termoficare al Capitalei.

„Guvernul este cel care a luat o măsură excesivă pentru o situație care trenează de ani de zile în Capitală”, a spus Gabriela Firea.

Mai multe instituții, școli, grădinițe, spitale și asociații de proprietari, care au o relație directă contractuală cu RADET, sunt obligate să livreze sumele datorate regiei autonome în contul executorului judecătoresc, ulterior banii ajungând la ELCEN.

Gabriela Firea a declarat că a semnat toate documentele necesare astfel încât 10 milioane de euro să ajungă în conturile ELCEN.

Află mai multe detalii urmărind materialul video de mai jos!

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close