Antena 3 CNN Actualitate Situaţie de neconceput în Gorj. Nunta unei fete de milionar a întors din drum o ambulanţă aflată în misiune

Situaţie de neconceput în Gorj. Nunta unei fete de milionar a întors din drum o ambulanţă aflată în misiune

Situaţie de neconceput în Gorj. Nunta unei fete de milionar a întors din drum o ambulanţă aflată în misiune
26 Mai 2013   •   23:02
Nunta unei fete de milionar a întors din drum o ambulanţă aflată în misiune. S-a întâmplat în oraşul Motru, unde un om de afaceri şi-a măritat fiica cu mare fast. Sutele de nuntaşi au blocat o stradă, iar muzica a acoperit până şi sirenele salvării. Pentru să nu s-a putut strecura printre nuntaşi, ambulanţa a dat înapoi. Şi-a luat-o pe alt drum. Poliţiştii din Gorj fac acum verificări.

Mireasa a fost fiica lui Mihai Râmescu, un patron de restaurant din oraşul Motru. Omul de afaceri a ocupat tot oraşul şi a dat de băut tuturor. Cei peste 2.000 de invitaţi, unii cu funcţii politice, au dansat şi au cântat pe străzile oraşului, fără să fie deranjaţi.

În toiul petrecerii, o ambulanţă şi-a făcut apariţia. Sirenele nu s-au auzit însă din cauza muzicii, aşa că şoferul a făcut cale întoarsă şi a ocolit alaiul.

Chiar şi zilele oraşului au fost amânate, pentru ca marele eveniment să nu aibă concurenţă.

Peste câteva săptămâni şi primarul oraşului îşi însoară băiatul şi se anunţă din nou petrecere mare.

Ca urmare a imaginilor difuzate de mass-media, conducerea Inspectoratului de Poliţie din judeţul Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate.



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close