Antena 3 CNN Actualitate Situație incredibilă. Cum a reușit o soție să își găsească soțul dispărut pe o rețea de socializare

Situație incredibilă. Cum a reușit o soție să își găsească soțul dispărut pe o rețea de socializare

Situație incredibilă. Cum a reușit o soție să își găsească soțul dispărut pe o rețea de socializare
Sursa foto: foto- Pexels
25 Oct 2019   •   20:50

O femeie şi-a găsit soţul dispărut de mai mulţi ani pe aplicaţia TikTok din India. Nimeni nu mai știa nimic despre bărbat până ce acesta a apărut într-un clip video postat pe aplicație.

Bărbatul, pe nume Suresh, fugise acum trei ani de acasă. Poliţiştii au efectuat mai multe căutări în acest caz şi de atunci este într-o relaţie cu o femeie transgender.

Suresh a fost găsit de o rudă a soţiei pe aplicaţie, afişându-se într-un videoclip alături de respectiva femeie transgender, scrie spynews.ro.

Aşadar, rudele au contactat imediat Poliţia. "Am contactat o organizaţie transgender din district care a fost capabilă să ne ajute să identificăm femeia transgender", au declarat ogranele de poliţie.

Spre surprinderea soţiei acestuia, Suresh se afla în tot timpul ăsta în oraşul Hosur, la doar 200 de kilometri distanţă de unde locuia ea.

TikTok este o aplicaţie în vogă, care a cucerit tinerii din întreaga lume. Aceasta permite utilizatorilor să creeze şi să distribuie videoclipuri. 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close