Antena 3 CNN Actualitate Smart Start USA. Turneu pentru 40 de companii românești în SUA. Ilan Laufer: Este un moment important pentru parteneriatul strategic dintre cele două țări

Smart Start USA. Turneu pentru 40 de companii românești în SUA. Ilan Laufer: Este un moment important pentru parteneriatul strategic dintre cele două țări

Smart Start USA. Turneu pentru 40 de companii românești în SUA. Ilan Laufer: Este un moment important pentru parteneriatul strategic dintre cele două țări
24 Mar 2019   •   20:24

În perioada 20-21 martie a.c., la Miami, a avut loc prima ediție de anul acesta a turneului de promovare a programului și a platformei Smart Start USA.

Timp de două zile, cele 40 de companii românești plecate în turneu în SUA prin programul Smart Start USA, au avut întâlniri și discuții cu reprezentanți ai guvernului și mediului de afaceri american din Miami și au vizitat câteva obiective economice, cum ar fi Portul Miami, GMCC, University of Miami si altele, unde au avut un valoros schimb de informații.

"Felicitări tuturor celor care au făcut parte din cea mai mare misiune economică dedicată IMM-urilor cu capital românesc. Este un moment important pentru parteneriatul strategic dintre România și SUA. Sunt mândru că sunt român", afirmă coordonatorul programului, fostul ministru Ilan Laufer.

 

Antreprenorii români au aflat detalii foarte importante pentru viitoarele parteneriate, referitoare la avantajele economice oferite de Miami. Au discutat despre dezvoltarea comerțului internațional cu Christine Johnson, Director de Inovare și Tehnologie de la Miami Dade Beacon Council, cu Ilona Vega, Dezvoltarea afacerilor și cu Niki Mangan, Dezvoltare de afaceri IT la Downtown Development Authority.
Un alt interlocutor al afaceriștilor români a fost Maria Dreyfus-Ulvert, specialist în comerț, biroul de dezvoltare economică și comerț internațional din Comitatul Miami-Dade, OEDIT care a dezvoltat caracteristicile și oportunitățile comerțului cu America latină.

Misiunea română, organizată de Smart Start USA, a avut, în cadrul acestui turneu, un panel dedicat companiilor românețti, aceasta oferind posibilitatea tuturor reprezentanților să susțină o prezentare a companiei și a produselor acestora. Prezentările fiind susținute în fața companiilor americane și a autorităților centrale și locale, dar și a ONG-urilor prezente pentru a cunoaște companiile cu capital românesc.

Multumim tuturor participanților la turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA, derulat în România și Statele Unite ale Americii. Le mulțumim celor care au crezut în Smart Start USA și au aplicat pe platformă și continuăm să îi susținem în demersurile de internaționalizare a afacerilor.

Multumiri partenerilor noștri: Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, partenerilor de implementare: First Bank, Banca Transilvania, BCR, MasterCard, CertSIGN, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, Fondul Român de Garantare, Camera de Comerț Româno-Americană din New York, Camera de Comerț Româno-Americană din Miami, Miami DADE County, universităților și administrațiilor locale din orașele din România în care am avut turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA, se mai arată în comunicatul de presă.

Continuați să ne urmariți pe paginile de Facebook : https://www.facebook.com/Smart-Start-USA-1827641960646349/ și https://www.facebook.com/IlanLauferOfficial/ precum și pe pagina de web https://smartstartusa.net/ pentru a fi în contact permanent cu noi și a afla ultimele informații despre program.
Pentru accesul în program și înscrierea în platformă antreprenorii vor aplica pe Smart Start USA - https://smartstartusa.net/.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close