Antena 3 Actualitate Șmecheria prin care cumperi motorină ieftină și bună! Uite cum faci!

Șmecheria prin care cumperi motorină ieftină și bună! Uite cum faci!

29 Oct 2019   •   16:55
Șmecheria prin care cumperi motorină ieftină și bună! Uite cum faci!

Vrei să cumperi carburanți la cele mai mici prețuri?

Consiliul Concurenței a lansat o platformă online dedicată șoferilor, prin care aceștia pot verifica prețurile benzinei și motorinei în cadrul principalelor lanțuri de stații de carburant din România. Monitorul Preţurilor pentru Carburanţi îi va ajuta pe conducătorii auto să identifice cel mai bun raport cantitate-preț.

Monitorul Prețurilor pentru Carburanți, platformă lansată luni de către Consiliul Concurenței, pune la dispoziția șoferilor români o bază de date a celor mai mari lanțuri de benzinării de pe teritoriul țării noastre, scrie auto-bild.ro.

Conducătorii auto pot consulta prețul carburantului la fiecare stație de pe traseul lor, indiferent dacă este vorba despre benzină (standard/premium), motorină (standard/premium) sau GPL.

Pentru a accesa platforma, internauții trebuie să intre inițial pe site-ul www.monitorulpreturilor.info, de unde aleg rubrica „Carburanți auto”.

 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close