Antena 3 CNN Actualitate Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, prinsă în flagrant în timp ce dădea mită 50.000 de euro

Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, prinsă în flagrant în timp ce dădea mită 50.000 de euro

Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea o mită de 50.000 de euro pentru a-şi scăpa ginerele de închisoare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   17:24

Potrivit unor surse, ofiţerii DNA au prins-o în flagrant pe soacra primarului Cătălin Cherecheş la Cluj, acolo unde încerca să dea o primă tranşă de 50.000 de euro mamei judecătoarei care urma să pronunţe sentinţa definitivă într-un dosar de corupţie pe 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj.

În dosar, Cătălin Cherecheş a fost condamnat în februarie 2022 de Tribunalul Cluj la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată și interzicerea pe o durată de patru ani a dreptului de a candida și de a fi ales și de a ocupa o funcție publică. Curtea de Apel Cluj urma să pronunțe o sennță în acest dosar la data de 24 noiembrie.

Astăzi, soacra lui Cătălin Cherecheş a fost prinsă în flagrant în timp ce îi dădea mamei judecătoarei de la Curtea de Apel Cluj suma de 50.000 de euro pentru ca judecătoarea să dicteze o sentinţă mai blândă în cazul ginerelui său.

Într-o primă reacţie pentru Antena 3 CNN, primarul a declarat că nu ştie despre ce este vorba: "Mi se pare o prostie. Nu ştiu despre ce este vorba. Eu sunt la birou, îmi văd de treabă".

Cătălin Cherecheş nu exclude o "manevră" din partea soacrei

Contactat de Antena 3 CNN, primarul din Baia Mare a declarat că nu exclude o "manevră", chiar şi din partea soacrei sale.

"Dacă a făcut aşa ceva, oricum nu a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale oricât de drastice. Lucrurile astea mi se par nişte cretinităţi. De unde să ştiu eu ce putea să facă? Mi se pare o chestie pe ca un om normal nu are cum să o facă. Trebuie să fii tâmpit!

Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea să văd despre ce este vorba. Acum am aflat, de două minute", a precizat Cătălin Cherecheş.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches Baia Mare
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close