Antena 3 CNN Actualitate Şocant: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru incest şi viol în formă agravantă

Şocant: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru incest şi viol în formă agravantă

Şocant: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru incest şi viol în formă agravantă
Sursa foto: Foto: crownheights.info
19 Ian 2013   •   17:00

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Hunedoara a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru incest şi viol în formă agravantă după ce şi-ar fi violat fiica, în vârstă de 17 ani, încă de pe vremea când fata avea opt ani, ea temându-se până acum să depună plângere, conform Mediafax.
   
Procurorul Adina Velescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a declarat, sâmbătă, că victima a depus târziu plângere la Poliţie deoarece se temea de tatăl său.
   
"Adolescenta a reclamat faptul că, profitând că mama sa e plecată în străinătate şi fratele a părăsit domiciliul, tatăl său a întreţinut cu ea relaţii sexuale împotriva voinţei sale. Tânăra a mai spus că tatăl ei a început să o violeze de pe vremea când ea avea 8-9 ani, însă s-a temut până acum, la vârsta de 17 ani, să depună plângere împotriva lui deoarece o ameninţa", a spus procurorul criminalist.
   
Potrivit procurorului Adina Velescu, adolescenta a fost internată într-un centru de primire a minorilor, unde va fi consiliată.
   
"Pe numele tatălui fetei s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru incest şi viol în formă agravantă", a adăugat Velescu.

×
Subiecte în articol: Hunedoara arest preventiv incest
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close