Antena 3 CNN Actualitate SOCIAL ALERT BUCUREȘTI. Aici poți semnala cazurile de persoane aflate în dificultate în București

SOCIAL ALERT BUCUREȘTI. Aici poți semnala cazurile de persoane aflate în dificultate în București

SOCIAL ALERT BUCUREȘTI. Aici poți semnala cazurile de persoane aflate în dificultate în București
01 Apr 2019   •   13:38

SOCIAL ALERT BUCUREȘTI Deservită prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, aplicația are rolul de facilita intervenția echipajelor DGASMB în asistarea persoanelor aflate în dificultate pe raza Capitalei. Sesizările le poate face oricine are instalată aplicația și are un cont înregistrat, fie că este un cunoscut sau nu al persoanei aflate în dificultate. Categoriile de sesizări ce pot fi semnalate sunt: persoane adulte fără adăpost, persoane cu handicap, tineri peste 18 ani care nu mai fac parte din sistemul de ocrotire a copiilor fără familie, vârstnic în situații de risc ridicat, femei victime ale violenței.

SOCIAL ALERT BUCUREȘTI Ca și în cazul aplicației precedente, utilizarea se face, după instalarea pe telefonul mobil, prin intermediul unui cont, înregistrarea fiind realizată cu adresa de mail și parolă.

SOCIAL ALERT BUCUREȘTI Utilizatorul care dorește să semnaleze existența unui caz social introduce tipul sesizării, adresa, și date despre persoana vizată – categorie (bărbat, femeie, copil, familie etc), grad de mobilitate, dacă este însoțită sau nu și alte informații relevante pentru personalul social care se va ocupa de gestionarea cazului semnalat. Solicitările ajung la DGASMB pentru soluționare, iar utilizatorul are posibilitatea de a vizualiza, în cadrul aplicației, stadiul fiecărei solicitări trimise de el în parte (noi, în lucru, soluționate).

SOCIAL ALERT BUCUREȘTI Manualul de utilizare este inclus în aplicație și poate fi accesat din ecranul principal, butonul din colțul dreapta-sus.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close