Antena 3 CNN Actualitate Social A fost violată și ucisă cu o bucată de beton de proprii colegi. Agresorii au doar 14 ani

A fost violată și ucisă cu o bucată de beton de proprii colegi. Agresorii au doar 14 ani

A fost violată și ucisă cu o bucată de beton de proprii colegi. Agresorii au doar 14 ani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Iun 2019   •   23:33

O crimă șocantă a avut loc în mai 2018 în Irlanda. Doi băieți de 14 ani au convins o colegă de clasă, tot de 14 ani, Ana Kriégel, să meargă cu ei într-o clădire abandonată, unde au bătut-o, au violat-o, apoi au ucis-o cu o bucată de beton. Cadavrul victimei a fost găsit la 3 zile de la dispariție.

Marți, după un proces care a durat 7 săptămâni, un juriu i-a găsit vinovați de crimă pe cei doi băieți, aceștia devenind cei mai tineri criminali condamnați vreodată în Irlanda, scrie The Guardian.

Pentru că sunt minori, identitatea lor nu a fost dezvăluită de presă. Când a avut loc crima aveau 13 ani. Unul dintre ei a violat-o și a lovit-o în zona gâtului și a capului.

Al doilea a fost cel care a atras-o pe victimă la locul crimei, a asistat la scenă, apoi l-a ajutat pe prietenul său să șteargă urmele. La auzul verdictului, tatăl său a aplaudat ironic, în semn de protest și a transmis juriului: ”Un băiat nevinovat se duce la închisoare”.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close