Antena 3 CNN Actualitate Social A încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură pe A2. Ce au descoperit oamenii legii

A încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură pe A2. Ce au descoperit oamenii legii

A încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură pe A2. Ce au descoperit oamenii legii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Aug 2017   •   20:57

Un şofer aflat sub influenţa băturilor alcoolice a încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură de la spaţiul de servicii de la kilometrul 99 al Autostrăzii Soarelui, conform Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, din cadrul IGPR.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul BAMS au fost sesizaţi, prin 112, că pe Autostradă A2, la kilometrul 175, calea 2, un şofer conduce haotic.

Imediat, poliţiştii au interceptat autoturismul, la kilometrul 105, însă şoferul a refuzat să oprească la semnalul acestora, reuşinde-se oprirea la spaţiul de servicii de la kilometrul 99, calea 2, unde conducătorul auto şi-a avariat autovehiculul din cauza vitezei excesive.

Conducătorul auto, care a fost stabilit că urmare a relatării martorilor oculari, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform sursei citate, a fost testat şi pasagerul din maşină, rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost duşi la Spitalul Lehliu Gară, în vederea recoltării de probe biologice.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: masina politisti sofer
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close