Antena 3 CNN Actualitate Social Accident cumplit cu patru militari în Buzău: una dintre victime a murit, iar celelalte sunt grav rănite

Accident cumplit cu patru militari în Buzău: una dintre victime a murit, iar celelalte sunt grav rănite

Accident cumplit cu patru militari în Buzău: una dintre victime a murit, iar celelalte sunt grav rănite
12 Iul 2018   •   08:21

Un elev al Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc, județul Buzău, a murit și trei sunt răniți grav, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac, în timpul nopții de miercuri spre joi, în apropierea unității militare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, accidentul s-a produs în zona localității Boboc, iar una dintre victime a murit.

„Forțele ISU Buzău au găsit la locul accidentului patru victime. Una dintre ele a fost transportată la un spital din Capitală cu elicopter SMURD, două la UPU Buzău și din păcate, una a decedat”, a spus Crețu.

Accidentul s-a petrecut după ce șoferul ar pierdut controlul volanului pe drumul spre Școala de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc.și ar fi intrat cu mașina într-un copac.

Surse din anchetă arată că toți cei patru erau elevi ai Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident militari Buzau victime
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close