Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav într-un parc din Capitală! O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut cu tiroliana

Accident grav într-un parc din Capitală! O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut cu tiroliana

Accident grav într-un parc din Capitală! O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut cu tiroliana
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Aug 2017   •   08:42

O femeie a căzut cu tiroliana, vineri seara, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni”, au declarat reprezentanţii SMURD Bucureşti.

Potrivit paginii de Facebook a USR Sector 4, o adolescentă, clienta instalaţiei, consideră că nu a fost asistată corespunzător la sosirea pe platoul inferior de către angajatul ce opera tiroliana.

„În loc să o ajute, acesta ar fi tras de sfoară şi fata a căzut, lovindu-se la picior. Când a anunţat că vrea să sune la 112, operatorul tirolienei a îndemnat-o să nu sune, să se ducă acasă şi să pună gheaţă. Când a văzut că fata era hotărâtă să apeleze numărul pentru urgenţe, şi-a luat toate echipamentele, a spus că se duce la turnul din deal si se întoarce să sune el la 112. I-a dat banii înapoi (20 lei) şi a plecat - doar că nu s-a mai întors deloc! De ce oare a fugit angajatul? Oare sunt în regulă toate actele, avizele, garanţiile, certificatele legale în cazul instalaţiilor tirolienei? Ce punct de vedere or avea ITM, C.N.C.I.R., conducerea Primăriei Sector 4 etc? Ne vom interesa în detaliu privind posibile nereguli”, se arată pe pagina de socializare a formaţiunii politice.

Poliţia face verificări după ce, vineri seara, o tânără a căzut din tiroliană în Parcul Lumea Copiilor, iar, între timp, primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă, spune că a dat dispoziţie ca instalaţia de agrement să fie închisă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident Capitală parc spital cazut
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close