Antena 3 CNN Actualitate Social Acuzații grave la adresa unor medici din Slatina. Un copil a făcut alergie severă de la un leucoplast

Acuzații grave la adresa unor medici din Slatina. Un copil a făcut alergie severă de la un leucoplast

Acuzații grave la adresa unor medici din Slatina. Un copil a făcut alergie severă de la un leucoplast
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Sep 2017   •   14:16

Un copil de doi ani a făcut pneumonie şi a fost internat la Spitalul Slatina. Aici, a suferit o alergie gravă, umflându-i-se braţul drept, din cauza unui leucoplast care i-a fost aplicat pentru a fixa o branulă.

„Copiii au ajuns miercuri seara la spital cu pneumonie acută. Li s-au pus branule la amândoi. Celui mare i s-a pus branula în mână, nu a suportat-o şi i-au mutat-o deasupra cotului, iar după trei zile, adică vineri dimineaţa, i-au dat jos branula şi leucoplastul şi au văzut ce are băieţelul. Ne-au spus că este foarte alergic şi a făcut o dermatită de la leucoplast”, a declarat Maria Bărbulescu, mătușa copiilor, care a mai precizat că tatăl copiilor va face o plângere.

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că a fost îndepărtat plasturele cu problemă, copilul primind doar tratament oral. El a spus că, în timpul sfârşitului de săptămână, în spital nu sunt medici dermatologi, însă copilul a fost consultat de medicul pediatru.

„A fost văzut de medicul pediatru, dar consultul dermatologic nu s-a putut face, pentru că pe această secţie nu se fac gărzi, fiind weekend nu a fost medic dermatolog. Mai apar şi la adulţi, sunt situaţii legate de sensibilitatea pacienţilor”, a mai spus Cătălin Pătru.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: alergie medici
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close