Antena 3 CNN Actualitate Social Adevărul emoționant de dincolo de o misiune de salvare. „Îmi venea să plâng”

Adevărul emoționant de dincolo de o misiune de salvare. „Îmi venea să plâng”

Adevărul emoționant de dincolo de o misiune de salvare. „Îmi venea să plâng”
Sursa foto: Foto: Facebook/IGSU
17 Mai 2019   •   12:43

Ce se ascunde în spatele unei misiuni de salvare? Multă emoție și umanitate.

Un pompier care a participat la un astfel de eveniment a povestit ce a simțit când a salvat o familie din calea apelor. S-a întâmplat în localitatea Dumitra, din județul Bistrița-Năsăud, unde mai multe familii s-au trezit izolate de apele revărsate.

„S-a umflat pârâul și am mers după ei, au rămas blocați în case. Nu am fost singur, i-am avut aproape pe colegii mei, Daniel și Ioan. Am stat tot timpul în telefon cu stâlpul familiei, am ajuns în localitatea Dumitra și am mers din casă în casă până i-am găsit… Ne aștepta întreaga familie, bunica, mama, tata și copilul lor de numai câteva luni. Îmi venea să plâng când am văzut copilul. Și eu sunt proaspăt tătic și nu aș vrea ca fetița mea să treacă prin așa ceva. Am încercat să-i consolăm, i-am luat în brațe și i-am evacuat repede. Din fericire niciunul dintre ei nu a pățit nimic. Au fost multe intervenții, am acționat peste tot unde am fost chemați”, a povestit Claudiu Andrei Mitrofan.

Claudiu Andrei este unul dintre cei peste 2600 de salvatori care au acționat în ultimele 24 de ore pentru înlăturarea efectelor inundațiilor din județele afectate de vremea rea. Este pompier în cadrul ISU Bistrița-Năsăud de 12 ani.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close