Antena 3 Actualitate Social O tânără româncă a fost înjunghiată în plină stradă, în Germania. Fata a decedat la scurt timp

O tânără româncă a fost înjunghiată în plină stradă, în Germania. Fata a decedat la scurt timp

12 Iun 2018   •   08:47
O tânără româncă a fost înjunghiată în plină stradă, în Germania. Fata a decedat la scurt timp

O adolescentă româncă a murit înjunghiată ziua-n amiaza mare într-un parc din Germania.

Iuliana avea 15 ani şi refuzase avansurile unui tânăr turc. Iuliana avea 15 ani refuzase avansurile unui tânăr turc. Tragedia s-a întâmplat luni la prânz la Viersen, un micuţ orăşel de pe Rinul de Jos. Era ora 12.30 când Iuliana s-a aşezat pe o bancă din parcul central din Viersen, parcul cazinoului.

Un martor a povestit că de ea s-au apropiat mai mulţi bărbaţi ce păreau oameni fără adăpost. Apoi fata s-a ridicat să plece, dar s-a auzit un strigăt. Iuliana s-a prăbuşit pe iarbă, plină de sânge. Fusese înjunghiată de mai multe ori, din apropiere.

Un vagabond a fost găsit lîngă trupul ei, atunci când au sosit poliţiştii şi salvatorii. Bărbatul încerca să îi oprească sângerare. 

Românca a murit la spital, la nici o oră după ce fusese împunsă cu cuţitul. Poliţia a împânzit zona şi din declaraţiile martorilor, principalul suspect e un tânăr turc în vârstă de 25 de ani. Acesta s-a predat luni seara poliţiei, dar susţine că e nevinovat. E cunoscut însă cu antecedente de către poliţişti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close